A Review Of su tesisatçısı

Wiki Article

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Nem ölçer cihazı; bu cihaz ile ortamdaki bağıl nem değerleri referans alınarak su kaçağı tespitini anlamakta gardenımcı cihaz olarak kullanılabilir.

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek least hasar ile onarım yapıyoruz.

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

Dairenizde su su kaçağı tespit kaçağı olduğu iddaası ile karşı karşıya iseniz ve herhangi bir belirti bulamadıydanız. Deneyeceğiniz 3 kolay advertisementımla konutunuzda su sızıntısından emin olabilirsiniz. (Bu teknik bilgi su kaçağının tespit etmek için kullanılmamaktadır.)

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis su kaçak tespiti noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna su kaçak tespiti da sebep olabilir.

Termal kameralar, bu alanda kullanılan cihazlardan biridir. Bilindiği gibi termal kameralar, sıcaklık farklarını etkili olarak tespit etmektedir.

Sizin tuvaletinizin tavanından bu parçanın değişmesi gerekli. Bu işlemi kırmadan su kaçağı tespiti ve su tesisatı bakımı yapan su kaçağı tespit firmamız yapıyor. Bize ulaşırsanız detaylı bilgi su kaçağı tespit alabilirsiniz

Bu tarz tadilatlarda firmamızın onarım ekipleri görev yapmaktadır. Onarım ekiplerimiz tesisat sektörüne yıllarını vermiş deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımız tadilatı büyük bir titizlikle yaparak garanti altına alır.

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Herkeze merhaba ben medet 15 yildir tesisat isleriyle ugrasiyorum anadolu ak ve gunes sigorta firmalarinin tesisat islerini yapiyorum

Report this wiki page